Daniel tegen Bayern München
نوشته شده توسط : Hency

AC Milan debuteert in hun eerste voorseizoenwedstrijd, het was een zwaar buitenseizoen voor de ploeg die werd verbannen door de UEFA Europa League.

De achternaam 'Maldini' zal altijd synoniem zijn met AC Milan. Cesare Maldini, die veel goedkope voetbalshirts had, maakte de naam beroemd toen hij voor de club tekende in 1954. Hij zou 12 jaar voor Rossoneri spelen en in die tijd 412 optredens maken. Het zou altijd moeilijk worden voor zijn zoon, Paolo, om de prestaties van zijn vader te overtreffen.

En nu heeft een andere Maldini zijn eerste optreden in een rood en zwart shirt. De zoon van Paolo, Daniel, maakte zijn debuut voor de club op dinsdag op slechts 17-jarige leeftijd. Daniel startte tegen Bayern München in hun International Champions Cup-wedstrijd en werd in de 58e minuut ondergedompeld.

De 17-jarige treedt in de voetsporen van zijn vader, de Italiaanse legende Paolo en opa, ex-Milaan en Italië-manager Cesare. In een wedstrijd van weinig kansen, had Maldini een grote kans om de score voor Milaan te openen, maar schoot zijn inspanning over de lat.

Daniel die de AC Milan voetbalshirts draagt, is noch zijn vader, noch zijn grootvader - als gevolg van het veranderende ethos van het moderne voetbal is de Maldini van de derde generatie een aanvallende middenvelder in plaats van een verdediger. Hij zag zijn debuut bij het eerste team in deze game, waarbij hij de 10 rollen speelde op het puntje van het diamanten middenveld van Giampaolo.





:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: